Wie zijn wij

 

Maryse – Elodia Meertens (1961) is reïncarnatietherapeute en de schrijfster van het boek Ontdek de Lichtreiziger in jou, leer reizen tussen de dimensies (uitgeverij Akasha). 

Mieke Scheffers (1945) is reïncarnatietherapeute en heeft energetisch ervaring vanuit haar opleiding tot traditionele Chinese geneeskunde.

Wij geven al jaren samen workshops waarin wij onze ervaring als regressie en reïncarnatie therapeuten verwerken. We helpen daardoor mensen om op een veilige manier verbinding te maken met de diepere lagen van hun bewustzijn.

Het belangrijkste wat ons bindt is liefde voor het leven, het delen van onze kennis en het vertrouwen dat groei altijd mogelijk is.

Ons enthousiasme voor Numerologie is geboren na onze ontmoeting met Roser Sambeat, een Catalaanse “elder” die met haar bijzondere kennis ons op dit pad heeft gezet. Door energetische/ tantrische Numerologie te combineren met onze jarenlange ervaring als onder andere regressie en reïncarnatie therapeuten, hebben wij een eenvoudige manier gevonden om snel op diepere niveaus van het bewustzijn inzicht te krijgen terwijl wij tegelijkertijd mensen in alle veiligheid begeleiden bij het ontwikkelen van hun intuïtie en wijsheid.

Voor ons beiden is energetische numerologie een onmisbare aanvulling geworden in ons werk met cliënten.

Met de workshop Reizen tussen de dimensies nemen wij u mee op reis naar andere bewustzijnsniveaus. De methode is ontwikkeld n.a.v. het boek van Maryse Meertens : Ontdek de Lichtreiziger in jou.

U hoeft dit boek niet gelezen te hebben om mee te doen. U krijgt wel de gelegenheid om de reizen die in dit boek beschreven worden onder begeleiding te ondernemen.