Workshop

          Leren reizen tussen de dimensies, binnenstebuiten, ondersteboven

 Tweedaagse workshop met Maryse Meertens en Mieke Scheffers

Zoals de titel het al aangeeft hopen we jullie met deze workshop mee te nemen naar andere dimensies, naar andere bewustzijnsniveaus.

Tijdens deze tweedaagse leer je mediteren om weer bewust van je essentie te worden. Je gaat je kern versterken en vertrouwen krijgen in de “energieën” die door het leven stromen en die ook over de grens van de dood blijven stralen. Je leert “reizen” om dierbaren die gestorven zijn in liefde te ontmoeten. Je leert ook “reizen” om mensen die problemen hebben op een veilige manier spiritueel te ondersteunen.

Deze workshop is voor iedereen die al een tijdje goed op weg is in zijn persoonlijke ontwikkelingsproces en die naar meer verdieping zoekt. Ook zij die de zorg hebben voor ernstig zieken krijgen hiermee meer mogelijkheden om hun naasten bij te kunnen staan.

 Binnenstebuiten

De eerste dag leren we contact maken met onze kern, met onze essentie. Wanneer we door het leven gaan, verbonden met de oorspronkelijke innerlijke waarden van ons hart, zijn we in staat om onze beperkende overtuigingen los te laten. We handelen niet meer vanuit angst maar vanuit liefde wel nog steeds met beide voeten op de aarde. Door middel van o.a. visualisaties, meditatie en tekenen, leren we die bewustzijntoestand te bereiken die ons terug brengt naar wie we werkelijk zijn.

Ondersteboven

De tweede dag leren we reizen naar de spirituele dimensies waar we dierbare gestorvenen kunnen ontmoeten. We leren ook reizen om op afstand mensen die probleem hebben spiritueel te ondersteunen. En als we nog tijd over hebben, zullen we ook leren reizen om gestorvenen die het nodig hebben naar het Licht te begeleiden.

Door twee dagen op een heel diep niveau van bewustzijn intensief met elkaar bezig te zijn, zullen we samen onze intuïtie verder ontwikkelen. We zijn met z’n allen op weg naar een nieuwe bewustzijn, een nieuwe aarde, en met deze workshop hopen we jullie te helpen om vertrouwd te raken met de nieuwe mogelijkheden waarmee deze ontwikkeling gepaard gaat.

Maryse Meertens en Mieke Scheffers geven al jaren met enthousiasme workshops waarin zij hun ervaring als regressie en reïncarnatie therapeut verwerken. Zij helpen daardoor mensen om op een veilige manier verbinding te maken met de diepere lagen van hun bewustzijn.

Bij deze 2-daagse workshop is er plaats voor 10 deelnemers.