Voor therapeutische opleidingen

Voor therapeuten en coaches in het kader van opleidingen of bijscholingen

Voor therapeuten en coaches is Energetische Numerologie een zeer nuttige aanvulling in het therapeutische/begeleidende werk met cliënten, die door het ontdekken van hun eigen numerologische krachten nog sneller in contact komen met belangrijke thema’s uit hun leven die dan op zielsniveau doorgewerkt kunnen worden.

Door hun numerologische kennis in te zetten kunnen therapeuten en coaches extra informatie krijgen over de (verborgen) talenten aanwezig bij hun cliënten en ze krijgen inzicht in de processen die het gebruik van deze talenten blokkeren.

Maar tijdens deze module Energetische Numerologie leren therapeuten en coaches niet alleen zichzelf en anderen beter kennen. Zij krijgen steeds meer vertrouwen in hun intuïtie en vinden zij richting in hun eigen groeiproces.

Het volgen van een module Energetische Numerologie is een waardevolle ervaring voor elke hulpverlener die op zoek is naar een nieuwe uitdaging als persoon en in zijn werk als therapeut of begeleider.

De Vorm

Wij bieden onze kennis aan in een tweedaagse module.

Hoewel er hard gewerkt wordt is onze specialiteit het speelse en afwisselende karakter.

De groepsdynamiek versterkt de individuele processen van bewustwording. In twee dagen krijgen de studenten / professionals de mogelijkheid om diepe veranderingsprocessen op een fijne manier plaats te laten vinden.

Tegelijkertijd krijgen ze vaardigheden geleerd die ze meteen in hun praktijk als therapeut of coach kunnen toepassen.

Voor verdere informatie kunt u contact met ons opnemen.