Verborgen nummers 

Leer hoe je praktisch een probleem aanpakt dankzij deze route kaart van de ziel

(voor gevorderden) 

Jij hebt al een tijd geleden kennis gemaakt met Energetische Numerologie en ging toen enthousiast naar huis. Misschien heb jij sindsdien geen tijd of gelegenheid gehad om te oefenen. Misschien heb je juist veel gedaan en ben je klaar voor een verdiepingscursus.

Verdieping of opfrissing van je kennis zijn twee goede redenen om de cursus Numerologie voor gevorderden te volgen die binnenkort plaats zal vinden.

Afbeelding 1

Tijdens deze workshop maak je kennis met de 8 verborgen energieën die deel maken uit je persoonlijke thema. Eén daarvan heb je al kunnen ontdekken tijdens de eerste workshop. Het werd jouw “uitdaging” genoemd en die kon je vinden door je zielnummer toe te voegen aan je karmanummer.

Door deze 8 verborgen kwaliteiten in jezelf te leren kennen en erkennen, door ze te leren inzetten op het juiste moment, leer je op een heel praktische manier hoe jij hindernissen in je leven bewust kunt opheffen.

In deze workshop voor gevorderden ga je weer een stapje verder in je eigen verdiepingsproces en raak je nog meer vertrouwd met de magische kracht van de nummers. Je leert bovendien nog meer op je intuïtie te vertrouwen door de nummers als ondersteuning van je ingevingen te gebruiken.

Bij deze 2-daagse workshop is er plaats voor 10 mensen.