Spelen met nummers

(Voor gevorderden)
 

Sleutel van de 6 en opstelling van je eigen basisschema

Jullie hebben allemaal met veel enthousiasme meegedaan aan de workshop energetische numerologie voor beginners. In onze workshop “Spelen met Energetische Numerologie” gaan we nog verder.

Nadat wij onze kennis van de nummers gezamenlijk wat opgefrist hebben, terwijl wij opnieuw met elkaar kennis maken, gaan we een dagdeel besteden aan het uitleggen van de “sleutel van de zes”, die bij sommige groepen al af en toe gedeeltelijk aan bod gekomen is. Anders zijn jullie misschien wel nieuwsgierig geworden naar de “schaduw”nummers op de kaartjes, die wij aan jullie hebben uitgedeeld. Met “de sleutel van de 6” krijg je een hulpmiddel aangereikt om de energie van de nummers op een dieper niveau te begrijpen, waardoor je het samenspel van je aangeboren nummers nog beter kunt laten functioneren.


Met behulp van het opstellen van jullie persoonlijke nummers, willen wij de rest van de workshop gebruiken om het basisschema van elk van jullie verder te verdiepen.

Tijdens deze 2-daagse zal er waarschijnlijk letterlijk en figuurlijk beweging ontstaan. Wij hopen dat wij daardoor de krachtige energie van de nummers die op zielsniveau in ons werkzaam zijn, voelbaar zullen kunnen maken terwijl wij er allemaal nog meer vertrouwd mee zullen raken.

Het is niet noodzakelijk de andere workshop voor gevorderden gevolgd te hebben om met “Spelen met Energetische Numerologie” mee te kunnen doen. De “verborgen nummers” komen nu niet aan bod

Bij deze 2-daagse workshop is er plaats voor 10 deelnemers