Numerologie basis

(energetische of tantrische numerologie) 

Getallen Symboliek

Eindelijk numerologie die niet bij boekenwijsheid blijft.

We bieden een workshop aan waarop je aan de hand van je geboortedatum op een speelse manier meer inzicht kan krijgen en jezelf beter leert kennen.

We gebruiken alleen de nummers van de geboortedatum. Die nummers helpen je te ontdekken welke krachten in je zitten en wat je tegen houdt om ze in te zetten. Je groeit in bewustzijn, wordt steeds meer jezelf en begrijpt wat jouw doel in het leven is.

Tijdens deze workshop ontwikkel je jouw intuïtie en je leert ook om erop te vertrouwen. Op deze manier blijft het niet alleen bij theorie. Je gaat met je gevoel werken en de getallen krijgen voor jou een diepere betekenis. Ze helpen je ook om anderen te begrijpen en te accepteren zoals ze zijn zonder ze te willen veranderen. Dat is de weg naar acceptatie.

Het gaat in de getallensymboliek niet om het nummer, maar we verkennen het energetische krachtveld waar het getal symbool voor staat.

Mieke Scheffers en Maryse Meertens combineren hun enthousiasme voor getallen symboliek met hun jarenlange ervaring als reïncarnatie therapeut. Zij hebben een eenvoudige manier gevonden om snel op diepere niveaus van het bewustzijn inzicht te krijgen terwijl zij tegelijkertijd mensen in alle veiligheid begeleiden bij het ontwikkelen van hun intuïtie en wijsheid.