Numerologie

Energetische numerologie vindt zijn oorsprong bij de Sikhs in India, daar wordt het tantrische numerologie genoemd.

Deze oude vedische kunst wordt traditioneel mondeling overgedragen. Ook in de huidige tijd is die wijze van kennis overdragen nog steeds de beste manier om vertrouwd te raken met de GETALLENSYMBOLIEK.

Er wordt alleen met de geboortedatum gewerkt en we laten u vertrouwen krijgen in het herkennen van de kwaliteiten van de nummers 1 tot en met 11.

Basisworkshop

Na het volgen van de tweedaagse basis workshop Getallensymboliek bent u meteen in staat om Energetische Numerologie toe te passen in uw werk of bij uw naasten in de privé sfeer. Maar nog belangrijker is het snelle en natuurlijke transformatie proces dat u ondergaat waardoor u bewuster in het leven kunt gaan staan.

De twee-daagse basis workshop is een compleet pakket.

Verdieping

Wilt u na het volgen deze basisworkshop meer weten over getallensymboliek en uw kennis op dit gebied verdiepen of wilt u op deze wijze uw persoonlijke ontwikkelingsproces voortzetten, kunt u ervoor kiezen om onze vervolg workshops Spelen met nummers en Verborgen nummers te volgen. Op deze manier kunt u dit transformatieproces laten lopen over een aantal maanden of jaren.

 

Basis workshop Getallensymboliek
Spelen met nummers
Verborgen nummers