WORKSHOP ENERGETISCHE NUMEROLOGIE gemakkelijk toepasbaar

Eindelijk numerologie die niet bij boekenwijsheid blijft!

Energetische Numerologie is eenvoudig te leren en snel inzetbaar. Voor therapeuten is het een waardevol instrument dat wezenlijke verdieping brengt in de processen van hun cliënten.

Tijdens deze workshop leer je jezelf beter kennen. De nummers die deel uitmaken van je geboortedatum helpen je ontdekken welke krachten in je zitten en wat je tegen houdt om ze in te zetten.

Maar tijdens deze workshop leer je niet alleen jezelf en anderen beter kennen. Je krijg steeds meer vertrouwen in je intuïtie en vind je richting in je eigen groeiproces. Je gaat met je gevoel werken en de getallen krijgen voor jou een diepere betekenis. Het gaat in de getallensymboliek niet om het nummer, maar we verkennen het energetische krachtveld waar het getal symbool voor staat.

Op een eenvoudige en snelle manier kan je er direct mee aan de slag.

Voor reïncarnatietherapeuten is energetische numerologie een zeer nuttige aanvulling in het therapeutische werk met cliënten, die door het ontdekken van hun eigen numerologische krachten nog sneller in contact komen met belangrijke thema’s uit hun leven die dan op zielsniveau doorgewerkt kunnen worden.

Het enthousiasme van Mieke Scheffers en Maryse Meertens voor deze materie is geboren na hun ontmoeting met Roser Sambeat, een Catalaanse “Elder” die met haar bijzondere kennis hen op dit pad heeft gezet.
Door Energetische Numerologie te combineren met hun jarenlange ervaring als onder andere regressie en reïncarnatie therapeuten hebben zij een eenvoudige manier gevonden om snel op diepere niveaus van het bewustzijn inzicht te krijgen. Zij willen graag hun vaardigheden op dit gebied met jullie delen.

Deze workshop wordt gegeven in het sag-gebouw in Utrecht.
Datum: 9 en 10 juni a.s.
Docenten: Maryse Meertens en Mieke Scheffers.

We nodigen jullie van harte hiervoor uit.

Aanmelden kan via het SRN-bureau:

bureau@srn-opleiding.nl

page1image17184